Soutěž o 3 balíčky s produkty od Dr.Oetkera!


Správná odpověď: ano. Výherci: Johana Kratinová z Volyně, Jana Pospíšilová ze Zábřeha a Miluše Šafránková z Hodonína. Gratulujeme! Co v balíčku najdete?

Směs na přípravu palačinek a lívanců, které nejlépe chutnají s čerstvým letním ovocem. Nemusíte nic vážit, stačí pouze přidat vodu, zamíchat a smažit!

Dále Nepečený dort Universal – univerzální směs na přípravu dortů, ze které lze rychle a jednoduše udělat vynikající lehký a svěží nízkokalorický moučník.

Použít můžete tvaroh, jogurt, zakysanou smetanu, kefír nebo šlehačku. Přidáte libovolné nadrobno nakrájené čerstvé nebo kompotované ovoce, a pokud budete chtít, můžete rozložit na dno dortu sušenky nebo piškoty.

Dort ztuhne už za hodinu. Můžete ho připravit pokaždé jinak! Vynikající je s čerstvými jahodami, meruňkami, višněmi, malinami nebo borůvkami.

Recepty pro inspiraci najdete na vnitřní straně obalu.

Jedno balení vystačí na dort připravený v dortové formě o průměru 26 cm.

A další překvapení na zdobení vašich sladkých dobrot.

Letni_kolac_lowRádi zkoušíte nové recepty a hledáte inspiraci? Pak pro vás máme recept na úžasně dobrý Letní koláč

Doba přípravy: asi 45 minut

Přísady:

Na těsto: 6 vajec 180 g cukru 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker nastrouhaná kůra z jednoho chemicky neošetřeného citrónu 150 ml oleje 200 g hladké mouky 1 balíček Pudingu s vanilkovou příchutí Dr.Oetker špetka soli

Na náplň: 1000 g kefíru 150 g moučkového cukru nastrouhaná kůra z jednoho chemicky neošetřeného citrónu šťáva z 1 citrónu 250 ml smetany ke šlehání 2 balíčky Želatinového ztužovače Dr.Oetker 200 ml vlažné vody 1 kg ovoce podle vlastního výběru, nakrájeného na kousky

Na obložení: 200 g ovoce podle vlastního výběru

Ještě potřebujeme: plech na pečení (30 x 40 cm)

Příprava:

  1. Na těsto ušleháme vejce, cukr a vanilínový cukr elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do krémové konzistence (asi 7 minut). Zlehka vmícháme citrónovou kůru a olej. Mouku smícháme s pudingovým práškem a solí, prosejeme do mísy s vaječnou pěnou a zlehka ručně zamícháme.

  2. Těsto nalijeme do tukem vymazaného plechu (30 x 40 cm) a uhladíme. Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180°C

Horkovzdušná trouba: 160°C

Plynová trouba: stupeň 3

Doba pečení: asi 20 minut

  1. Na náplň smícháme kefír, moučkový cukr a citrónovou kůru a šťávu. Smetanu ušleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do tuha. Želatinové ztužovače připravíme s vodou podle návodu na obale. Ručně vmícháme kefír, šlehačku, ovoce a dobře zamícháme.

  2. Náplň rozetřeme na vychladlý piškot, uhladíme a obložíme ovocem. Dáme na 2 hodiny do chladničky.

Soutěžní otázka: Vyrábí Dr.Oetker želírovací prostředky na výrobu domácích džemů? [form 107 „Soutěž 26“] Tři z vás, kteří správně odpoví, dostanou balíček výrobků od Dr.Oetkera. Pravidla soutěže: Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 5.7.2015. Vyhodnocení soutěže proběhne 7.7.2015.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

  Další podmínky soutěže najdete zde. Informace o partnerovi soutěže najdete na: www.oetker.cz.  

Komentáře

Napsat komentář