Soutěž o 5x balíček od Dr.Oetkera!


Správná odpověď: Třtinový cukr karamelový.

Výherci: Radka Šanová ze Zadní Třebáně, Karolína Rytířová ze Sychrova, Pavel Cyril z Olomouce, Zdena Vytíralová z Hradce Králové a Filip Janěk z Postřelmova. Gratulujeme!

Najdete v něm limitované edice směsí na pečení – Buchty, Bábovku, Perník, Věnečky a Citrónové řezy a další produkty nejen na velikonoční pečení a zdobení.

Dr.Oetker připravuje každým rokem pro své zákazníky překvapení – limitovaná akční balení s dárky. Letos na jaře najdete dárky hned v pěti oblíbených směsích, pomocí kterých upečete snadno a rychle vynikající sladké dobroty.

Kynuté buchty, bábovky a perníky na mnoho způsobů peče většina českých hospodyněk. Proto směsi na jejich rychlou a jednoduchou přípravu patří už mnoho let k nejprodávanějším výrobkům Dr.Oetkera.

Citrónové řezy nejsou na trhu dlouho, ale mají už spoustu příznivců. Jsou ideálním moučníkem ke snídani, na svačinku a určitě budou chutnat i přátelům a návštěvám. Ze směsi můžete připravit také skvělou bublaninu, recept na ni najdete na zadní straně obalu.

Věnečky z odpalovaného těsta plněné vanilkovým krémem nechybí v žádné dobré cukrárně. Můžete si je ale upéct i sami doma. Budou chutnat ještě lépe, protože k jejich přípravě určitě použijete kvalitní suroviny. Z jednoho balení směsi, ke které stačí přidat jen vejce, mléko, cukr a tuk, upečete cca 30 kusů. Nemusí to být vždy tvarem věnečky, ale krásně budou vypadat třeba srdíčka.

Směsi Dr.Oetker můžete i obměňovat a tvořit z nich další originální moučníky. Pro inspiraci třeba tento perníkový dort s kokosovým krémem, který připravíte ze směsi na perník.


Rychlý perníkový dort s kokosovým krémem

Složitost přípravy: jednoduchá

Doba přípravy: asi 25 minut

Přísady:

Na těsto:

  • Dr.Oetker Perník – směs na pečení

Na náplň:

  • 300 ml mléka

  • 3 PL hladké mouky

  • 100 g změklého másla nebo margarínu

  • 80 g moučkového cukru

  • 2-3 PL rumu

  • 60 g strouhaného kokosu

Na ozdobení:

  • dekorační zdobení Dr.Oetker

Ještě potřebujeme:

  • dortovou formu (Ø 26 cm)

Postup:

Na přípravu těsta připravíme perníkové těsto podle návodu na obale výrobku. Těsto místo koláčového plechu pečeme v dortové formě (Ø 26 cm).

Elektrická trouba: 165°C

Horkovzdušná trouba: 155°C

Plynová trouba: střední stupeň

Doba pečení: asi 40 – 50 minut

  1. Upečený korpus vyklopíme na mřížku a necháme vychladnout.

  2. Na přípravu náplně rozmícháme v mléce hladkou mouku a uvaříme hustou kaši. Máslo nebo margarín nakrájíme na kousky a spolu s cukrem vmícháme elektrickým ručním šlehačem do vlažné kaše. Přidáme rum a kokos a důkladně promícháme.

  3. Vychladlý korpus dvakrát podélně rozkrojíme. Jednu třetinu náplně natřeme na spodní díl korpusu, přiložíme středný díl. Natřeme druhou třetinu náplně, přiložíme vrchný díl korpusu. Zbylým krémem potřeme vrch a boky dortu a podle fantazie ozdobíme zdobením.


Celý sortiment na pečení a zdobení včetně novinek a odpověď na soutěžní otázku hledejte na www.oetker.cz.

Soutěžní otázka:

Jaký dárek najdete v akčním balení Věnečků Dr.Oetker?

Nápovědu najdete na: www.oetker.cz

Jméno*
Příjmení*
E-mail:*
Ulice*
Město*
PSČ*

Pět z vás, kteří odpoví správně na naši otázku, získají balíček od Dr.Oetkera.


Pravidla soutěže:

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 25.3.2018. Vyhodnocení soutěže proběhne 30.3.2018.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

Další podmínky soutěže najdete zde.

Informace o partnerech najdete na: www.oetker.cz

 

Komentáře

Napsat komentář