Soutěžíme s kosmetikou CutisHelp!

Rubrika: Soutěže

Správná odpověď: 4 ml.

Výherci: Eva Sobotková ze Šlapanova, Violetta Russová z Trutnova a Eva Zítková z Broumova. Gratulujeme!

S LUPÉNKOU POMOHOU KONOPNÉ PŘÍPRAVKY

Lupénka patří mezi nejčastější kožní onemocnění, postihuje 2–3 % populace. Ve většině případů není nebezpečná, prakticky vždy je však velmi nepříjemná. Typickými projevy jsou červená šupinatá zánětlivá ložiska na různých částech těla. V některých případech však není postižena jen kůže, ale také nehty nebo klouby. V současné době neexistuje žádná léčebná metoda, která by dokázala pacienta lupénky nadobro zbavit, léčba pouze v různé míře tlumí projevy tohoto onemocnění, zmírňuje nebo odstraňuje příznaky. Při nákupu přípravků pro ošetření pokožky je třeba vybírat pouze takové, které ji budou zklidňovat, zároveň hydratovat, vyživovat a obnovovat. Účinnou pomoc nabízí ucelená řada zdravotní kosmetiky CutisHelp s vysokým obsahem oleje extrahovaného ze semen technického konopí.

cutishelp_zari

Konopí je stará kulturní rostlina, už ve starověku používaná k léčení zánětů zažívacího traktu, kůže, otevřených ran i jako vydatný doplněk výživy. Na konopí nezapomínaly ještě ani naše prababičky, často figurovalo v lidovém léčitelství. Proto je dobře, že se do současné medicíny vrací. Pro farmaceutické účely se dnes zpracovávají především vyšlechtěné, tzv. technické odrůdy konopí. Není tedy třeba se obávat návyku nebo nežádoucích psychotropních účinků. Vědecké studie prokázaly, že extrahovaný konopný olej má výrazné protizánětlivé, protialergické, antibakteriální a regenerační vlastnosti.

Řada zdravotní kosmetiky CutisHelp byla vytvořena na základě praktického využití vědeckých poznatků o léčebných vlastnostech konopí. Všechny výrobky jsou před uvedením na ověřovány na lékařských pracovištích nejen v České republice, používají se v rámci běžné ambulantní, klinické a lázeňské péče. Produkty značky CutisHelp mají jednoduché a efektivní složení, neobsahují nepřirozené konzervační složky nebo chemické příměsi, jsou hypoalergenní.

Základní péči zajišťují při lupénce výrobky zdravotní kosmetiky CutisHelp. Pomáhají ulevit od nepříjemných kožních projevů, udržovat dobrý stav a vzhled postižené kůže.

Vysoce účinným přípravkem pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky je KONOPNÁ MAST LUPÉNKA. Je určena především pro intenzivní ošetření během noci, při zhoršeném stavu i během dne. Pokožku zvláční a pomáhá rychleji zacelit bolestivé praskliny.

Zejména pro denní aplikaci je určen KONOPNÝ KRÉM LUPÉNKA. Má lehčí konzistenci, velmi dobře se vstřebává. Pokožku vyhlazuje, intenzivně hydratuje a vyživuje, je vhodný pro udržení klidového stádia.

Pravidelné používání prostředků zdravotní kosmetiky CutisHelp napomáhá ke zlepšení celkového stavu a vzhledu kůže, posiluje její odolnost, přispívá k výrazné úlevě při obtížích způsobených lupénkou. Celkově tedy významně ovlivňuje kvalitu života nemocných.

Více informací na www.CutisHelp.com

Soutěžní otázka:

Jaký obsah má konopný přípravek CutisHelp OPAREN?

Nápovědu najdete na: www.CutisHelp.com

[form 173 “Soutěž 92”]

Tři z vás, kteří správně odpoví, dostanou balíček Cutishelp Lupénka.

Pravidla soutěže:

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 9.10.2016. Vyhodnocení soutěže proběhne 10.10.2016.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

Další podmínky soutěže najdete zde.
Informace o partnerovi soutěže najdete na: www.CutisHelp.com

Save

Soutěžíme s kosmetikou CutisHelp!