Únorová Flóra již na stáncích

Únorové vydání časopisu Flóra na zahradě najdete už zítra na stáncích. Začtěte se do něj s chutí, zajímavých témat je víc než dost. Tady je malá ochutnávka:

Leden se výborně hodí na plánování! S výběrem letniček, které vám letos nachystají to nejbarevnější překvapení, pomůže zahradní architektka Lucie Peukertová.

Lidová tradice radí: „Před bezem klekni”. Pokud toho o pěstování různých kultivarů bezu zatím mnoho nevíte, zkušený zahradník Pavel Chlouba vás s nimi rád seznámí detailněji.

Dali jste si novoroční předsevzetí, že se budete otužovat – doma i na zahradě? Přečtěte si v lednové Flóře rozhovor s instruktorem Liborem Mattušem. Dozvíte se, jak s chladovou terapií začít, abyste si z ní vytvořili dlouhodobý návyk.

Jakým směrem se bude ubírat zahradní design v roce 2024? Na aktuální trendy jsme se ptali Ferdinanda Lefflera z Ateliéru Flera.

Ať vám chybí vůně rozkvetlé zahrady, nebo vás trápí ucpaný nos, aromaterapie nabízí osvědčené kombinace rostlin. V lednové Flóře se dozvíte, jak oleje a hydroláty spojit s moderními elektrickými difuzéry.

Zvažujete koupi speciálního osvětlení pro rostliny? Nahlédněte s námi do světa „grow LED” technologie, která pomáhá nejen pokojovkám, ale třeba i plodinám ve skleníku.

Náš časopis si můžete zakoupit na www.casopisyknihy.cz nebo v elektronické podobě na www.digiport.cz.

Flora 24/01

Únorová Flóra již na stáncích