Soutěž o 3 balíčky s produkty od Dr.Oetkera!
Správná odpověď: ano.
Výherci: Johana Kratinová z Volyně, Jana Pospíšilová ze Zábřeha a Miluše Šafránková z Hodonína. Gratulujeme!
Co v balíčku najdete?
Směs na přípravu palačinek a lívanců, které nejlépe chutnají s čerstvým letním ovocem. Nemusíte nic vážit, stačí pouze přidat vodu, zamíchat a smažit!
Dále Nepečený dort Universal – univerzální směs na přípravu dortů, ze které lze rychle a jednoduše udělat vynikající lehký a svěží nízkokalorický moučník.
Použít můžete tvaroh, jogurt, zakysanou smetanu, kefír nebo šlehačku. Přidáte libovolné nadrobno nakrájené čerstvé nebo kompotované ovoce, a pokud budete chtít, můžete rozložit na dno dortu sušenky nebo piškoty.
Dort ztuhne už za hodinu. Můžete ho připravit pokaždé jinak! Vynikající je s čerstvými jahodami, meruňkami, višněmi, malinami nebo borůvkami.
Recepty pro inspiraci najdete na vnitřní straně obalu.
Jedno balení vystačí na dort připravený v dortové formě o průměru 26 cm.
A další překvapení na zdobení vašich sladkých dobrot.
Rádi zkoušíte nové recepty a hledáte inspiraci? Pak pro vás máme recept na úžasně dobrý Letní koláč
Doba přípravy: asi 45 minut
Přísady:
Na těsto:
6 vajec
180 g cukru
1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
nastrouhaná kůra z jednoho chemicky neošetřeného citrónu
150 ml oleje
200 g hladké mouky
1 balíček Pudingu s vanilkovou příchutí Dr.Oetker
špetka soli
Na náplň:
1000 g kefíru
150 g moučkového cukru
nastrouhaná kůra z jednoho chemicky neošetřeného citrónu
šťáva z 1 citrónu
250 ml smetany ke šlehání
2 balíčky Želatinového ztužovače Dr.Oetker
200 ml vlažné vody
1 kg ovoce podle vlastního výběru, nakrájeného na kousky
Na obložení:
200 g ovoce podle vlastního výběru
Ještě potřebujeme:
plech na pečení (30 x 40 cm)
Příprava:
Na těsto ušleháme vejce, cukr a vanilínový cukr elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do krémové konzistence (asi 7 minut). Zlehka vmícháme citrónovou kůru a olej. Mouku smícháme s pudingovým práškem a solí, prosejeme do mísy s vaječnou pěnou a zlehka ručně zamícháme.
Těsto nalijeme do tukem vymazaného plechu (30 x 40 cm) a uhladíme. Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
Elektrická trouba: 180°C
Horkovzdušná trouba: 160°C
Plynová trouba: stupeň 3
Doba pečení: asi 20 minut
Na náplň smícháme kefír, moučkový cukr a citrónovou kůru a šťávu. Smetanu ušleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do tuha. Želatinové ztužovače připravíme s vodou podle návodu na obale. Ručně vmícháme kefír, šlehačku, ovoce a dobře zamícháme.
Náplň rozetřeme na vychladlý piškot, uhladíme a obložíme ovocem. Dáme na 2 hodiny do chladničky.
Soutěžní otázka:
Vyrábí Dr.Oetker želírovací prostředky na výrobu domácích džemů?
[form 107 “Soutěž 26”]
Tři z vás, kteří správně odpoví, dostanou balíček výrobků od Dr.Oetkera.
Pravidla soutěže:
Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 5.7.2015. Vyhodnocení soutěže proběhne 7.7.2015.
Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!
Další podmínky soutěže najdete zde.
Informace o partnerovi soutěže najdete na: www.oetker.cz.